Seniorenvolleybal

Ben je achttien jaar of ouder, dan ben je bij Gemini-Kangeroes seniorlid. Je heb dan de mogelijkheid om in competitieverband te volleyballen.

Dit seizoen heeft de vereniging twee dames- en twee herenteams kunnen inschrijven voor de competitie. Het eerste herenteam komt na de promotie van afgelopen seizoen uit in de Topdivisie van de nationale competitie. Dat is het hoogste niveau in het amateurvolleybal. Het tweede herenteam komt uit in de 2 e klasse van de regiocompetitie. Het eerste damesteam speelt in de 1e klasse en het tweede in de 3e klasse.

Schrijf je direct in

Training, competitie en gezelligheid

Alle seniorenteams trainen dit seizoen twee keer per week op dinsdagavond en donderdag- of vrijdagavond. Zie hier het trainingsschema. In de trainingen komen de verschillende aspecten van de volleybalsport uitgebreid aan bod.

De reguliere competitie start medio september en is eind april afgelopen. Tijdens de vakantie ligt de reguliere competitie stil, maar kunnen er nog wel inhaalwedstrijden of bekerwedstrijden worden gespeeld. De thuiswedstrijden worden bijna altijd gespeeld op zaterdagmiddag. De uitwedstrijden kunnen ook op een andere dag van de week plaatsvinden, maar meestal worden die op vrijdagavond of zaterdag gespeeld. Daarnaast is elk team vrij om deel te nemen aan toernooien. Deze vinden meestal plaats voor of na de competitie.

Wil je meer informatie over seniorenvolleybal?

Neem dan contact op via Tcvoorzitter@gemini-kangeroes.nl.

4 redenen

Waarom je zou moeten volleyballen bij de Gemini Kangeroes volleybalvereniging:

  • Diverse teams: Bij ons vind je teams voor alle leeftijden en niveaus, van beginners tot ervaren spelers.
  • Toegewijde coaches: Onze coaches zullen je begeleiden om je vaardigheden te verbeteren en je te ondersteunen.
  • Gemeenschap: waar samenwerking en plezier voorop staan.
  • Succes op en buiten het veld: We streven naar succes op het volleybalveld en bouwen tegelijkertijd levenslange vriendschappen.

Afbeelding-van-WhatsApp-op-2023-11-13-om-15.55.00_b9aabc7a.jpg
DSC06765.JPG
DSC07042-min.JPG
DSC07254-(3).jpeg
DSC06956-(2).jpeg
DSC06946-min.JPG

Contributie

Alle leden betalen uiteraard contributie. Daarnaast is iedereen verplicht lid van de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) en zijn de leden ook de (verplichte) bondscontributie verschuldigd.

Bij Gemini-Kangeroes wordt de hoogte van de contributie bepaald naar het aantal uren dat men traint en het niveau waarop men uitkomt in de competitie. De vereniging kent ook “niet spelende” leden. Vaak zijn dat oud-spelers, die de band met de vereniging willen behouden. Deze basisleden betalen een gering contributiebedrag. We zien deze leden regelmatig bij bijzondere activiteiten. We kennen ook donateurs. Deze mensen zijn geen lid, maar steunen de vereniging met een variabele financiële bijdrage.

Senioren Club Bond Totaal
Heren 1 €374 €235 €609
Heren 2 €356 €96 €452
Dames 1 €356 €96 €452
Dames 2 €356 €94 €450

Bij (her)aanmelding is een inschrijfgeld verschuldigd van € 6,00. Jaarlijks wordt door de ledenvergadering de contributie definitief vastgesteld.

Springende kangoeroe

Kom gerust een keer kijken en meedoen

Voor meer informatie over seniorenvolleybal kun je terecht bij Ilona Stoeltie

Mail Ilona

Met dank aan onze sponsoren