Aanmelden

Vrijblijvend meetrainen

Bij Gemini-Kangeroes genieten zo’n 250 leden van het volleyballen, van recreant tot professional en van jeugdlid tot veteraan. Welke leeftijd, ervaring, niveau of ambitie je ook hebt, er is voor iedereen een plekje. We kunnen ons voorstellen dat je misschien de sfeer wilt proeven en een paar keer wilt meetrainen voordat je lid wordt. Dat kan! Kijk in het teamoverzicht welk team het beste bij je wensen past qua niveau, trainingstijden, etc. Als je nog nooit hebt gevolleybald en/of je geen idee hebt welk team bij je past, is dat ook geen probleem.

Wil je een keertje komen proeftrainen?

Neem dan contact op met de Technische Commissie via het emailadres: tcvoorzitter@gemini-kangeroes.nl. Vermeld dan naam, geboortedatum en geslacht in je mail. Ook informatie over je volleybalervaring is handig voor ons. Dan kunnen we je sneller op weg helpen.
In het trainingsschema kun je alle informatie vinden over trainingstijden van teams en locaties.

Of wil je direct lid worden bij Gemini-Kangeroes?

Ben je enthousiast over volleybal en wil je graag deel uitmaken van onze Gemini-Kangeroes-familie? Of je nu al ervaring hebt of een beginner bent, we heten je van harte welkom! Lees verder om meer te ontdekken over de spannende seizoensactiviteiten en mogelijkheden om lid te worden van onze vereniging.

Inschrijven bij Gemini-Kangeroes

Als je lid wilt worden van volleybalvereniging Gemini-Kangeroes, kun je het aanmeldformulier invullen (digitaal of met pen). Als je het formulier volledig hebt ingevuld en is ondertekend, kan je het per mail opsturen naar de ledenadministratie via: ledenadministratie@gemini-kangeroes.nl.

Ook kan het per post verstuurd worden naar:
Volleybalvereniging Gemini-Kangeroes
Nassaukade 29
2252 KW Voorschoten

Binnen enkele dagen ontvang je van ons een bevestiging en mag je jezelf het nieuwste lid van Gemini-Kangeroes noemen! Bij aanmelding is een eenmalig inschrijfgeld van €6,00 euro verschuldigd.Wij hebben sportiviteit (letterlijk en figuurlijk) en gezamenlijkheid hoog in ons vaandel staan. Daarom zijn (jeugd)leden en ouders of verzorgers van jeugdleden verplicht vrijwilligerswerk voor de club te doen.

Aanmeldformulier

Met dank aan onze sponsoren