Jeugdvolleybal

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar oud? Heb je op school wel eens gevolleybald en vond je dat erg leuk? Wil je echt goed leren volleyballen? Kom eens een keertje bij ons kijken en doe mee met een training! Je mag vier keer een proeftraining meedoen voor je ècht lid wordt!

Proeftraining aanvragen

Training, competitie en gezelligheid

Alle jeugdteams bij Gemini-Kangeroes trainen, bij voldoende beschikbaar technisch kader, twee keer per week in Sporthal “De Vliethorst”. De trainingen zijn op dinsdag- en vrijdagavond. Bekijk de pagina het trainingsschema voor een volledig overzicht. We spelen met één meisjes-A-team, één jongens-A-team, één jongens-B-team, één meisjes-B-team en één jongens-C-team in de jeugdcompetitie van dit seizoen. De jeugd speelt regelmatig in mix-teams. JB1 en JC1 spelen dit jaar in een gemixte samenstelling

De jeugdcompetitie bestaat uit twee delen. Door de Nevobo (Nederlandse Volleybal Bond) wordt geprobeerd de teams van de verschillende verenigingen op sterkte in te delen. Op grond van de resultaten van het eerste deel van de competitie wordt een nieuwe indeling gemaakt, waarbij nog beter rekening wordt gehouden met de sterkte van de diverse teams. De eerste competitie loopt van oktober t/m december, de tweede van januari t/m april. Naast de reguliere competitie nemen de jeugdteams ook deel aan de bekercompetitie in de regio West. Na afloop van de competitie vinden eventueel nog de nationale jeugdkampioenschappen plaats in de maand mei.

Wedstrijden
Afbeelding-van-WhatsApp-op-2023-11-13-om-15.55.00_7c01574c.jpg
Afbeelding-van-WhatsApp-op-2023-11-13-om-15.55.00_c9ab75c8.jpg
Afbeelding-van-WhatsApp-op-2023-11-13-om-15.55.00_b9aabc7a.jpg
Afbeelding-van-WhatsApp-op-2023-11-13-om-15.55.00_f58141e5.jpg

Wedstrijden

De thuiswedstrijden worden bijna altijd gespeeld op zaterdagmiddag. De uitwedstrijden kunnen ook verschillende dagen van de week plaatsvinden, vaak op de vrijdagavond. Naast het volleyballen organiseren we ook nog een hoop andere gezellige activiteiten, zoals het vriendjestoernooi, oliebollentoernooi, verschillende feesten, beachvolleybal trainingen en een jeugdkamp aan het einde van het seizoen.

Wil je meer informatie over jeugdvolleybal?

Neem dan contact op via tcjeugdteams@geminikangeroes.nl met Ilona Stoeltie.

4 redenen

Waarom je zou moeten volleyballen bij de Gemini Kangeroes volleybalvereniging:

  • Diverse teams: Bij ons vind je teams voor alle leeftijden en niveaus, van beginners tot ervaren spelers.
  • Toegewijde coaches: Onze coaches zullen je begeleiden om je vaardigheden te verbeteren en je te ondersteunen.
  • Gemeenschap: waar samenwerking en plezier voorop staan.
  • Succes op en buiten het veld: We streven naar succes op het volleybalveld en bouwen tegelijkertijd levenslange vriendschappen.

Contributie

Alle leden betalen uiteraard contributie. Daarnaast is iedereen verplicht lid van de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) en zijn de leden ook de (verplichte) bondscontributie verschuldigd.

Bij Gemini-Kangeroes wordt de hoogte van de contributie bepaald naar het aantal uren dat men traint en het niveau waarop men uitkomt in de competitie. De vereniging kent ook “niet spelende” leden. Vaak zijn dat oud-spelers, die de band met de vereniging willen behouden. Deze basisleden betalen een gering contributiebedrag. We zien deze leden regelmatig bij bijzondere activiteiten. We kennen ook donateurs. Deze mensen zijn geen lid, maar steunen de vereniging met een variabele financiële bijdrage.

Junioren Club Bond Totaal
Jongens A1 €280 €72 €352
Jongens B1 €280 €72 €352
Jongens C1 €280 €72 €352
Meisjes A1 €280 €72 €352
Meisjes B1 €280 €72 €352

Bij (her)aanmelding is een inschrijfgeld verschuldigd van € 6,00. Jaarlijks wordt door de ledenvergadering de contributie definitief vastgesteld.

De genoemde leeftijdsgrenzen in de tabel zijn richtlijnen van de Nevobo. Binnen Gemini-Kangeroes wordt ook rekening gehouden met de sociale- en volleybalvaardigheden van de jeugdleden.

Springende kangoeroe

Kom gerust een keer kijken en meedoen

Voor meer informatie over jeugdvolleybal kun je terecht bij Ilona Stoeltie

Mail Ilona

Met dank aan onze sponsoren