Circulatie Mini Volleybal

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud? Lijkt het je leuk om te leren volleyballen? Weet je eigenlijk niet of je het leuk vindt? Kom gewoon een keertje meedoen!! Je mag vier proeftrainingen meedoen voor je echt lid wordt.

Proeftraining aanvragen

Wat is Circulatie Mini Volleybal?

Bij Circulatie Mini Volleybal (CMV) speel je met vier kinderen in een team. Je moet proberen met elkaar de volleybal in de lucht te houden en aan de andere kant van het net bij de tegenstanders op de grond te krijgen. Het veld is minder groot dan bij de volwassenen en de bal is ook minder zwaar!

Als je beginner bent, speel je op ‘niveau 1’. Je mag dan nog de bal naar elkaar gooien en vangen. Naarmate je meer ervaring hebt en wat ouder wordt, wordt het spelletje steeds moeilijker en worden de regels steeds ietsje strenger. Bij ‘niveau 6’ speel je echt volleybal; je mag dan niet meer vangen, maar je speelt de bal echt “bovenhands” en “onderhands” naar elkaar over.

Trainen en toernooien
Afbeelding-van-WhatsApp-op-2023-11-13-om-15.55.00_f58141e5.jpg
Afbeelding-van-WhatsApp-op-2023-11-13-om-15.55.00_7c01574c.jpg
31.jpg
47.jpg

Trainen en toernooien

Bij Gemini-Kangeroes traint de CMV-jeugd twee keer per week. Op dinsdag van 17.00 - 18.15 uur en op vrijdag van 18.00 tot 19.15 uur. Er worden allemaal oefeningen gedaan met de bal, maar ook leuke spelletjes.

Er zijn ook wedstrijden. Als jouw team er klaar voor is, ga je aan die toernooien mee doen. Je speelt dan wedstrijden tegen andere verenigingen in de buurt.

Er zijn ongeveer tien toernooien per seizoen. Het toernooi is altijd op een zaterdag. Wij organiseren helaas zelf geen toernooi meer in sporthal De Vliethorst in Voorschoten. Voor het houden van CMV-toernooien moet er tape worden geplakt op de vloer van de zaal. En op de houten vloer van onze thuishal gaat dat niet.

Wil je meer informatie over Circulatie Mini Volleybal?

Neem dan contact op via tcminiteams@gemini-kangeroes.nl met Ilona Stoeltie.

4 redenen

Waarom je zou moeten volleyballen bij de Gemini Kangeroes volleybalvereniging:

  • Diverse teams: Bij ons vind je teams voor alle leeftijden en niveaus, van beginners tot ervaren spelers.
  • Toegewijde coaches: Onze coaches zullen je begeleiden om je vaardigheden te verbeteren en je te ondersteunen.
  • Gemeenschap: waar samenwerking en plezier voorop staan.
  • Succes op en buiten het veld: We streven naar succes op het volleybalveld en bouwen tegelijkertijd levenslange vriendschappen.

Contributie

Alle leden betalen uiteraard contributie. Daarnaast is iedereen verplicht lid van de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) en zijn de leden ook de (verplichte) bondscontributie verschuldigd.

Bij Gemini-Kangeroes wordt de hoogte van de contributie bepaald naar het aantal uren dat men traint en het niveau waarop men uitkomt in de competitie. De vereniging kent ook “niet spelende” leden. Vaak zijn dat oud-spelers, die de band met de vereniging willen behouden. Deze basisleden betalen een gering contributiebedrag. We zien deze leden regelmatig bij bijzondere activiteiten. We kennen ook donateurs. Deze mensen zijn geen lid, maar steunen de vereniging met een variabele financiële bijdrage.

CMV Club Bond Totaal
CMV 1 €220 €69 €289
CMV 2 €220 €69 €289
CMV 3 €220 €69 €289

Bij (her)aanmelding is een inschrijfgeld verschuldigd van € 6,00. Jaarlijks wordt door de ledenvergadering de contributie definitief vastgesteld.

De genoemde leeftijdsgrenzen in de tabel zijn richtlijnen van de Nevobo. Binnen Gemini-Kangeroes wordt ook rekening gehouden met de sociale- en volleybalvaardigheden van de jeugdleden.

Springende kangoeroe

Kom gerust een keer kijken en meedoen

Voor meer informatie over CMV kun je terecht bij Ilona Stoeltie

Mail Ilona

Met dank aan onze sponsoren