Gemini Kangeroes

Voor leden

Spelerspas
Alle leden dienen een digitale pasfoto in te leveren bij de ledenadministratie ten behoeve van de Nevobo-spelerskaart. Je kunt een zelfgemaakte digitale foto opsturen naar ledenadministratie@gemini-kangeroes.nl. Zorg ervoor dat de foto voldoet aan de volgende eisen:
  • Het dient een actuele, goedlijkende “pasfoto” te zijn
  • Kleurenfoto
  • Uitsluitend een JPEG bestandformaat is toegestaan
  • Resolutie 600x800 pixels
  • Verhouding 3x4
  • Bestandsgrootte 256 tot 512 kb

Wedstrijdkleding
Gemini-Kangeroes speelt in een donkerblauw wedstrijdshirt, met witte en rode details voorzien van rugnummers, en een donkerblauwe of zwarte short. De wedstrijdshirts voor de libero-spelers zijn rood met witte details. Ieder lid is verplicht de wedstrijden te spelen in het clubtenue van Gemini-Kangeroes. Seniorleden kopen hun eigen shirts. Jeugdleden huren het shirt van de vereniging en kunnen zo, indien gewenst, eenvoudig het shirt ruilen voor een grotere maat. Ook voor onze CMV-leden is een shirt verkrijgbaar. Dit shirt is leverbaar in drie maten. De borst- en rugnummers worden door de vereniging toegekend. Wil je kleding bestellen of heb je vragen over het wedstrijdtenue? Neem dan contact op met de ledenadministratie.

Ledentaken
Speel je mee in de competitie, dan heb je naast de trainingen en wedstrijden ook teamtaken uit te voeren. Alle competitie spelende leden dienen te zorgen dat zij via de Nevobo-app gebruik kunnen maken van het digitale wedstrijdformulier (DWF). Bij onze thuiswedstrijden op zaterdagmiddag en vrijdagavond worden teams ingedeeld voor de officialtaken (SR en teller) bij de wedstrijden van andere teams. Ook de jeugdteams draaien mee in dit rooster.

Scheidsrechters
Elk competitie spelend lid is verplicht een scheidsrechtersdiploma te halen middels een digitale spelregelstoets:
  • Ga naar volleybalmasterz.nl.
  • Klik op ‘Log in via volleybal.nl’ (rechtsboven in het scherm).
  • Registreer je met je eigen Nevobo relatiecode (staat onder andere op je spelerskaart).
  • Ga terug naar volleybalmasterz.nl en maak alle toetsen. Na het behalen van de eerste toets, krijg je toegang tot de tweede toets. Herhaal dit totdat je ook de laatste toets hebt gehaald. Blijf het proberen, ook als je een toets niet in één keer gehaald hebt.
  • Als je je certificaat gehaald hebt, stuur je een e-mail naar de scheidsrechtercoördinator.
Daarnaast worden opleidingen georganiseerd om op een hoger niveau thuis- en uitwedstrijden te mogen leiden. Wil je voor Gemini-Kangeroes wedstrijden fluiten of heb je vragen over arbitrage? Neem dan contact op met de scheidsrechtercoördinator.

De jaarlijkse evenementen
De jaarlijkse evenementen die de vereniging kent (bijv. opening seizoen, oliebollentoernooi, afsluiting seizoen, kaderavond, etc.) worden door de diverse teams van de vereniging georganiseerd. Ook de jeugdleden (A-B-C-jeugd) kunnen gevraagd worden te helpen bij de organisatie van activiteiten.