Valentijnstraining bij de mini’s

Valentijnstraining bij de mini’s

Op dinsdag 13 februari hing de liefde in de lucht en was er een Valentijnstraining bij de mini’s van Gemini-Kangeroes. Hartjes met opdrachten hingen in het net en één-voor-één mochten de kinderen een hartje uit kiezen. Er waren ook liefdevolle snoepjes te winnen of op te duiken. Iedereen was extra lief en hartelijk voor elkaar. Het was een groot succes.

In februari was er geen CMV toernooi voor onze jeugd; een mooi moment om onderling een toernooitje te spelen! Ouders, broertjes, zusjes: iedereen was welkom en de opkomst was geweldig! De warming-up bestond uit het traditionele lijnen-spel. En toen iedereen een beetje warm was gelopen, werd er gestart met wedstrijdjes. Sommige teams bestonden uit 1 grote familie en anderen waren samengesteld.

De eerste wedstrijdjes was het even inkomen: wat zijn ook alweer de regels die gelden op niveau 4, 5 of 6? Maar al gauw had iedereen de smaak te pakken en werd er fanatiek gestreden voor de winst. We sloten af met een partijtje vuurbal: de ouders tegen de kinderen! Na ruim een uur volleyballen stonden voor alle kinderen poffertjes klaar in de kantine en kon er onder het genot van een drankje gezellig worden nagekletst. Voor herhaling vatbaar vonden alle trainers en de kinderen!

Met dank aan onze sponsoren