Kangeroe header afbeelding

Gemini-Kangeroes 60 jaar!

Gemini-Kangeroes 60 jaar!

Eind dit seizoen bestaat Gemini-Kangeroes 60 jaar!

De lustrumcommissie (LC) is vol enthousiasme gestart en een eerste brainstormsessie leverde gelijk al goede ideeën, wilde plannen en mooie herinneringen aan eerdere lustrumjaren op.

In de LC zitten Sandra Brussee, Iepe Roosjen, Elsbeth Bokma, Marloes Meijs en Stijn Willemsen en inmiddels zijn de eerste slagen gemaakt om alle activiteiten dit seizoen te omlijsten met een lustrum-jasje/tintje.

Van Stichting Katapult hebben we al een mooie subsidie gekregen voor een spannende activiteit voor jong & oud, maar daarover een volgende keer meer.

Belangrijke data voor het komende lustrumjaar zijn op:

  • 27 december 2024 het Oliebollentoernooi
  • 29 maart 2025 de lustrum-BBQ
  • 12 april 2025 de lustrum-dag

Zet deze data alvast in je agenda!

We willen bij enkele festiviteiten (nog te bepalen welke) ook heel graag oud-leden uitnodigen. Vanwege o.a. AVG-wetgeving hebben we echter van heel weinig oud-leden contactgegevens mogen bewaren in de ledenadministratie. Dit betekent dat we graag van ieders netwerk gebruik maken. Ken je oud-leden of ben je oud-lid en lijkt het je leuk ook mee te feesten dit lustrumjaar? Neem contact op via Lustrum60@gemini-kangeroes.nl zodat we iedereen op de hoogte kunnen houden.

Met dank aan onze sponsoren