Algemeen

Waar en wanneer?

In het trainingsschema kun je alle informatie vinden over trainingstijden van teams en locaties. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de ledenadministratie.

Spelerspas

Alle leden dienen een digitale pasfoto in te leveren bij de ledenadministratie ten behoeve van de Nevobo-spelerskaart. Zorg ervoor dat de foto voldoet aan de volgende eisen:
- Het dient een actuele, goedlijkende “pasfoto” te zijn in kleur
- Uitsluitend een JPEG bestandformaat is toegestaan
- Resolutie 600x800 pixels
- Verhouding 3x4
- Bestandsgrootte 256 tot 512 kb

Westrijdkleding

Gemini-Kangeroes speelt in een donkerblauw wedstrijdshirt, met witte en rode details voorzien van rugnummers, en een donkerblauwe of zwarte short. De wedstrijdshirts voor de libero-spelers zijn rood met witte details. Ieder lid is verplicht de wedstrijden te spelen in het clubtenue van Gemini-Kangeroes. Senioren kopen hun eigen shirts. Jeugd- en CMV-leden huren het shirt van de vereniging en kunnen zo, indien gewenst, eenvoudig het shirt ruilen voor een grotere maat. De borst- en rugnummers worden door de vereniging toegekend. Wil je kleding bestellen of heb je vragen over het wedstrijdtenue? Neem dan contact op met de ledenadministratie.

Ledentaken

Speel je mee in de competitie, dan heb je naast de trainingen en wedstrijden ook teamtaken uit te voeren. Alle competitie spelende leden dienen te zorgen dat zij via de Nevobo-app gebruik kunnen maken van het digitale wedstrijdformulier (DWF). Bij onze thuiswedstrijden op zaterdagmiddag en vrijdagavond worden teams ingedeeld voor de officialtaken (SR en teller) bij de wedstrijden van andere teams. Ook de jeugdteams draaien mee in dit rooster.

Scheidsrechters:
Elk competitie spelend lid is verplicht een scheidsrechtersdiploma te halen middels een digitale spelregelstoets. Ga hiervoor naar volleybalmasterz.nl. Als je je certificaat gehaald hebt, stuur je een e-mail naar de scheidsrechtercoördinator. Daarnaast worden opleidingen georganiseerd om op een hoger niveau thuis- en uitwedstrijden te mogen leiden. Wil je voor Gemini-Kangeroes wedstrijden fluiten of heb je vragen over arbitrage? Neem dan contact op met de scheidsrechtercoördinator.

De jaarlijkse evenementen:
De vaste activiteiten gedurende het seizoen (bijv. opening seizoen, oliebollentoernooi, afsluiting seizoen, kaderavond, etc.) worden door de diverse teams van de vereniging georganiseerd. Alle jeugdleden (A-B-C-jeugd) worden geacht te helpen bij de organisatie van het jaarlijkse CMV-toernooi.

Ballen- en materiaalbeleid

De vereniging kent regels met betrekking tot het aan de teams of groepen in de vorm van ballen, ballentassen, ballenwagens enz. beschikbaar gestelde materiaal. Ieder team krijgt eigen ballen(tassen) en is verantwoordelijk voor zijn eigen ballen(tassen). Aan het eind van het seizoen worden alle ballen weer ingeleverd. Het onjuist en/of onvolledig inleveren van de ballen(tassen) worden door het team vergoed. Gedurende het seizoen is John Kalmeijer als materiaalbeheerder beschikbaar voor vragen m.b.t. het materiaal.

Boetes en kosten

Door de Nevobo aan de vereniging opgelegde boetes of andere kosten worden conform het verenigingsreglement altijd verhaald op de betreffende leden.