Lid worden

Bij Gemini-Kangeroes genieten zo’n 250 leden van het volleyballen, van recreant tot professional en van jeugdlid tot veteraan. Welke leeftijd, ervaring, niveau of ambitie je ook hebt, er is voor iedereen een plekje.

Vrijblijvend meetrainen

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je graag meetrainen? Dat lijkt ons heel erg leuk en gezellig. Kijk in het teamoverzicht welk team het beste bij je wensen past qua niveau, trainingstijden, etc. Als je nog nooit hebt gevolleybald en/of je geen idee hebt welk team bij je past, is dat ook geen probleem. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@gemini-kangeroes.nl.

Aanmelden bij Gemini-Kangeroes

Lees voordat je je aanmeldt ons huishoudelijk reglement goed door.

Als je lid wilt worden van volleybalvereniging Gemini-Kangeroes, kun je het aanmeldingsformulier invullen (digitaal of met pen).

Als je het formulier volledig hebt ingevuld en ondertekend, kan je het inleveren bij de trainer of digitaal bij de ledenadministratie. Binnen enkele dagen ontvang je van ons een bevestiging.

* Bij aanmelding is een eenmalig inschrijfgeld van €6,00 euro verschuldigd.
** Wij hebben sportiviteit en gezamenlijkheid hoog in ons vaandel staan. Daarom zijn (jeugd)leden en ouders of verzorgers van jeugdleden verplicht vrijwilligerswerk voor de club te doen.