Gemini Kangeroes

Aan- en afmelden

Vrijblijvend meetrainen
Bij Gemini-Kangeroes genieten zo’n 250 leden van het volleyballen, van recreant tot professional en van jeugdlid tot veteraan. Welke leeftijd, ervaring, niveau of ambitie je ook hebt, er is voor iedereen een plekje. We kunnen ons voorstellen dat je misschien de sfeer wilt proeven en een paar keer wilt meetrainen voordat je lid wordt. Dat kan! Kijk in het teamoverzicht welk team het beste bij je wensen past qua niveau, trainingstijden, etc. Als je nog nooit hebt gevolleybald en/of je geen idee hebt welk team bij je past, is dat ook geen probleem. Wil je een keertje komen proeftrainen, neem dan contact op met de Technische Commissie.


Waar en wanneer?
In het trainingsschema kun je alle informatie vinden over trainingstijden van teams en locaties. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Technische Commissie.


Aanmelden bij Gemini-Kangeroes
Lees voor je aanmelding eerst het huishoudelijk reglement, de privacyverklaring en de statuten door. Als je lid wilt worden van volleybalvereniging Gemini-Kangeroes, kun je het aanmeldingsformulier invullen (digitaal of met pen). Als je het formulier volledig hebt ingevuld en is ondertekend, kan je het per mail opsturen naar de ledenadministratie. Ook kan het per post verstuurd worden naar:

Volleybalvereniging Gemini-Kangeroes
Nassaukade 29
2252 KW Voorschoten

Binnen enkele dagen ontvang je van ons een bevestiging en mag je jezelf het nieuwste lid van Gemini-Kangeroes noemen!

Bij aanmelding is een eenmalig inschrijfgeld van €6,00 euro verschuldigd.

Wij hebben sportiviteit (letterlijk en figuurlijk) en gezamenlijkheid hoog in ons vaandel staan. Daarom zijn (jeugd)leden en ouders of verzorgers van jeugdleden verplicht vrijwilligerswerk voor de club te doen.Opzeggen lidmaatschap
Het lidmaatschap wordt automatisch jaarlijks verlengd indien niet uiterlijk één maand voor het verstrijken van het verenigingsjaar bij de ledenadministratie is opgezegd. Een mailtje of brief van je opzegging met de reden daarvoor moet dus vóór 1 juni zijn ontvangen door de ledenadministratie. Uiteraard wordt een opzegging namens het bestuur altijd bevestigd.